دغدغه «عدالت آموزشی» از دیرباز موضوع بحثبرانگیز و مناقشهآمیزی بوده است؛ بهگونهای که با توجه به نظریه «مرکز-پیرامون» میتوان مدعی بود در کشور عزیز ما اکثر امکانات، از جمله امکانات آموزشی تمرکز اصلی خود را در مرکز قرار داده است. از جانب دیگر، طی سالیان اخیر رشد عموماًٌ کمّی (و نه کیفی) مراکز آموزشی در «پیرامون» هم نتوانسته است به رشد علمی و حرفهای این مناطق کمک چندانی کند. این در حالیست که اگر دغدغه «توسعه» برای جامعهای اولویت باشد، بیشک باید از تمام امکانات ممکن در شناسایی و پرورش سرمایههای اجتماعی خود استفاده کند.
در این راستا و با توجه به روی آوردن جامعه جهانی به مقوله آموزش مجازی و الکترونیکی (بالاخص پس از جهانگیری بیماری کرونا) «آکادمی اتحاد» ذیل «کمیته آموزش حزب اتحاد ملت ایران اسلامی» شکل گرفت تا بتواند خدمات آموزشی مدنظر خود را به اعضاء و علاقهمندان ارائه دهد.
از سوی دیگر کمیته آموزش حزب اتحاد ملت ایران اسلامی از بدو تأسیس در جهت افزایش غنای اندیشهای اعضای حزب به برگزاری کلاسها و دورههای آموزشی مختلفی همت گمارده و با حضور اساتید مجرب در هر حوزه تخصصی، تلاش کرده است که بتواند نقش مؤثر آموزش را در مسیر رسیدن به اهداف حزب و جامعه بهتر پاس بدارد.
حال سامانه آموزش مجازی «آکادمی اتحاد» در گام اول، بیش از سی دوره آموزشی برگزار شده توسط کمیته آموزش مرکز را برای ارائه به اعضای حزب آماده کرده تا سهم بیشتری از مخاطبین بتوانند از آن بهرهمند شوند. این دورههای آموزشی شامل بیش از شصت ساعت فیلم و صوت آموزشی، بیش از 1000 صفحه جزوههای مرتبط و بیش از 50 مورد بیوگرافی اساتید بوده که بر اساس «دستورالعمل اجرایی برنامه جامع آموزشی» همزمان با کنگره، در اختیار اعضای حزب قرار گرفته است.